Preview Mode Links will not work in preview mode

Carl Stanley Podcast

Jan 31, 2019

Idag är det inte mycket i huvudet men det lilla jag har släpper jag ut till er kära lyssnare. Hoppas ni ska trivas och berätta för en vän. Jag älskar att ni fattar och att ni lyssnar. Ha de!

insta: carlstanleyy


Jan 24, 2019

Idag pratar jag om TV4-cringe, en rasist, en taxichaufför och annat. Hoppas ni gillar avsnittet. Har ni funderingar, frågor eller önskemål så hänvisas ni till podcast@carlstanley.se eller @carlstanleyy på instagram. Ha en bra helg!!!!!


Jan 17, 2019

Detta avsnitt spelas in efter en vecka av närmare två tusen olika släpp. Mest min special Ärligt Talat och finns på YouTube numera och Golden Retriever Productions som också finns på YouTube. I övrigt pratar jag lite regering, övningskörning och att sakna Falköping. God lyssning!

Insta:...


Jan 10, 2019

Idag pratar jag om glid, att vara tvungen att mansplaina, farmors kinamat och massa mer. God lyssning!

Carl Stanley Podcast är en podd där Carl Stanley, ofta själv, bedriver podcastverksamhet. Han låtsas även att någon annan skriver denna texten. Okej, jag är en ståuppkomiker och jag har denna podden där jag...


Jan 3, 2019

Carl Stanley Podcast är en podd där Carl Stanley, ofta själv, bedriver podcastverksamhet. Han låtsas även att någon annan skriver denna texten. Okej, jag är en ståuppkomiker och jag har denna podden där jag luftar tankar och ibland säger något roligt. Myspodd. Det är myspodd vi...